Baaninformatie

Na de start in 1987 heeft Hoenshuis, ontworpen door de bekende golfbaanontwerper Baron Paul Rolin, een roerig bestaan geleid. In December 2011 ging de baan van ‘Teikyo Europe’ terug naar de oorspronkelijk stichters van deze prachtige Baan.

De baan, die oorspronkelijk werd ingericht als Parkbaan, werd meteen in het najaar van 2011 grondig onder handen genomen. De verwilderde bosschages werden opgeschoond en het Parkkarakter hersteld. Waterpartijen zijn opnieuw vorm gegeven, waardoor enerzijds de afwatering verbeterd kon worden en anderzijds een extra uitdaging werd gecreëerd. De baan past uitstekend in het glooiende landschap dat de rand van het Limburgse Heuvelland vormt.

Met een Course Rating van 136 behoort Hoenshuis tot een van de moeilijkste banen van Nederland. Deze hoge rating houdt verband met de lengte van de baan en de uitdagende indeling van de holes, die veelal om ‘course management’ vragen.

U kunt via de hiervolgende link ‘baanoverzicht‘ de gehele baan in detail bekijken. De getoonde animaties geven een beeld van de holes zoals die door een professional gespeeld worden. Houdt u er rekening mee dat enkele filmpjes niet de laatste situatie weergeven, omdat de baan de afgelopen tijd is verbeterd en aangepast.


Scorekaart Golf & Country Club Hoenshuis

Scorekaart 2018

Playing hcp overzicht Golf & Country Club Hoenshuis

Klik op een van onderstaande links voor het gewenste PHcp overzicht.

 
Handicaps Heren