Hoenshuis NGF Competitie

Uw golfclub is ingedeeld bij een van de competitie-teams van G&CC Hoenshuis voor de NGF competitie 2019. Hierbij vindt U het overzicht van de captains van de onze teams.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het clubhuis is geopend vanaf 8.30 uur, de drivingrange is geopend vanaf 8.00 uur. Muntjes voor de ballenautomaat zijn verkrijgbaar bij de balie in de shop of in het Clubhuis.

 

Voorspelen

Spelers die volgens de NGF richtlijnen gerechtigd zijn om contributievrij te oefenen, zijn welkom in de week voor de wedstrijd en dienen vooraf een tee-time aan te vragen bij de Shop. Het telefoonnummer van de shop en clubhuis is 045-5753300.Daarnaast is het mogelijk dat de captains van de overige teams onderling afspraken maken voor het spelen van een oefenronde tegen een gereduceerd greenfee tarief van € 35,-

 

Routebeschrijving Komend uit de richting Eindhoven

Volg vanaf Knooppunt Kerensheide de A76, richting Heerlen/Aken. Op knooppunt Ten Esschen volg Heerlen/Voerendaal via de N281. Neem de afslag Voerendaal en sla onderaan de afslag rechtsaf. Volg deze weg en neem, na een lange bocht naar links de eerste weg rechts. U bereikt na ongeveer 700m Golf & Country Club Hoenshuis.

 

Contactgegevens

Birgit Frederiks – Competitieleider-coördinator

Golf & Country Club Hoenshuis

Tel: 0627034977- info@birprint.nl

 

Via de onderstaande link komt u bij de overzichten van de NGF.

 

Wij wensen alle teams veel succes maar bovenal veel plezier en mooi weer!

>> NGF Competitie-overzichten