Hoenshuis Golf Academy


Hoenshuis Golf Academy is de beste locatie van Limburg om kennis te maken met de golfsport.

Voor gevorderde spelers bieden wij veel mogelijkheden, van het volgen van privé les bij een gediplomeerd topcoach, tot high speed video lessen, clinics en masterclasses. Ook is het mogelijk trainingen op mentaal vlak te volgen. Onze opleidingen houden rekening met de fysieke mogelijkheden van een speler.

“Omdat geen twee mensen hetzelfde zijn, zijn ook geen twee swings gelijk”.

Dit omschrijft de visie ten aanzien van het lesgeven van de Pro’s van Hoenshuis Golf Academy. Golflessen kunnen niet gegeven worden volgens een standaard systeem. De les moet aangepast worden aan de mogelijkheden van de individuele speler. De lessen vinden plaats op de driving-range, de korte baan en op de 18 holes championship baan.

Bij het samenstellen van de les houden de Pro’s van Hoenshuis Golf Academy rekening met:

  • fysieke mogelijkheden
  • leeftijd
  • natuurlijke talenten
  • besteedbare tijd
  • eigen wensen van de speler
Iain Forrester
Professional sinds 1983 is Head Pro van de Academy. Iain, voormalig Nederlands Professional Kampioen(1992), is een van de hoogst gekwalificeerde coaches van Nederland. Iain is een ‘Fellow of the PGA’, en A3-lid van PGA Holland, TPI certified en ook LAWS instructor.

Voor clinics en voor grote groepen heeft de Academy de beschikking over een poule van top professionals die, indien nodig, ingezet kunnen worden om te assisteren.