Attent Vermogensbeheer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Professionele vermogensbeheerder

Attent Vermogensbeheer is een onafhankelijke en professionele vermogensbeheerder met een vestiging in Maastricht en een in Lanaken België. Attent heeft  een vergunning in het kader van de WFT (Wet op het financieel toezicht) en staat als zodanig onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële  Markten) en de  DNB (De Nederlandsche Bank).
Gecertificeerd

De directie van Attent bestaat uit Paul Dohmen, Roger Wynands en Jan-Willem Werker. De drie directieleden hebben jarenlange ervaring in het effectenvak bij banken in zowel binnen- als buitenland. De directie en medewerkers zijn gecertificeerd door en staan ingeschreven in de registers van het DSI (Dutch Securities Institute).

Historie

Attent Vermogensbeheer, opgericht in 2002, laat zich het best typeren als een middelgrote professionele vermogensbeheerder met een transparante en deskundige aanpak. We hechten veel waarde aan onze kernwaarden. Deze zijn Integriteit, Betrouwbaarheid, Professionaliteit, Ondernemend, Flexibel en Proactief.

Beleggingsresultaat

Attent realiseert het gewenste beleggingsresultaat voor haar klanten dankzij een specifieke en onafhankelijke beleggingsstrategie. Klanten voelen zich thuis bij Attent door de persoonlijke benadering en onafhankelijkheid. Medewerkers van Attent zijn professioneel, alert, klantvriendelijk en denken proactief mee.

Klik hier om naar onze website te gaan.