Brentjens Bouwproducten

Brentjens: daar kunt u mee bouwen

Brentjens bouwproducten, een vooruitstrevend familiebedrijf is van een handel in hout en plaatmaterialen uitgegroeid tot een totaalleverancier met een breed assortiment bouwproducten en bijbehorende diensten. Alles wat nodig is om een huis vanaf de fundering tot aan de ‘de nok’ op te bouwen. Aangezien Brentjens veel producten zelf importeert en samenwerkt met inkoopcombinaties, kan het de kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen in de markt zetten.

Met twee vestigingen, in Gronsveld en Haelen, bevinden haar afnemers zich in Zuidoost Nederland, maar ook in België en Duitsland. In beide vestingen bevindt zich een prachtige showroom, waar men op gastvrije manier wordt ontvangen en enthousiaste werknemers klaar staan om vragen te beantwoorden en mee te denken over mogelijke oplossingen.

In het afhaalcenter van beide vestigingen kan men 6 dagen per week terecht voor gereedschappen én bouw- en afbouwmaterialen.

In de moderne werkplaats worden producten op maat gemaakt en klanten die materialen komen afhalen, krijgen uiteraard hulp bij het inladen van de bestelling.

Ook logistiek heeft Brentjens haar processen goed op orde. De voorraden worden op de juiste manier beheerd, waardoor materialen altijd op korte termijn geleverd kunnen worden. Bestellingen kunnen worden afgehaald of op ieder gewenst adres worden afgeleverd. Het bedrijf beschikt over een eigen transportafdeling en dat biedt de klant veel voordelen.

Doelstelling van Brentjens is om onderscheidend te zijn en verder te ontwikkelen. Mooie voorbeelden hiervan zijn concepten als iBouw en het BEC (Bouw Expierence Center) in Haelen, waar het transparant delen van vakkennis en techniek voorop staat. Tevens zijn er flexwerkplekken ingericht waar relaties hun eigen klanten kunnen ontvangen en rondleiden alsof het hun eigen werkomgeving is, waarbij Brentjens klaar staat voor ondersteuning. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de ecologische en duurzame aspecten van het bouwen.

Naast het telefonisch bestellen of ophalen in het afhaalcentrum werkt Brentjens met een zeer uitgebreide webshop. Gevuld met het volledige assortiment, specificaties en prijzen, zijn de bouwproducten snel en gemakkelijk, 24/7 te bestellen. Ongeacht of men op kantoor is of op de bouwplaats, binnen een paar klikken is de bestelling geregeld.

Bestellingen op een werkdag voor 12.00 uur, zijn de volgende werkdag al in huis.

Bekijk hier onze website.