Buck

 

Buck Assurantie & Advies is een onafhankelijk intermediair. Hierdoor kunnen wij met de meeste assuradeuren in Nederland zaken doen. Wij bemiddelen voor bedrijven en voor particulieren. Na inventarisatie van de risico’s zullen wij u een verzekeringsaanbod doen dat het beste bij uw risico’s en bij u past.

Wij zullen vooraf met u de frequentie bepalen van het portefeuille-onderhoud, waardoor de risico’s geanalyseerd worden. Mochten risico’s gewijzigd zijn, dan wordt er door ons een nieuw advies opgesteld. Uiteraard kunt u ook met ons contact opnemen indien een risico wijzigt. Op deze manier zullen er geen hiaten in uw portefeuille ontstaan.

Daarnaast houden wij de premie op schadeverzekeringen nauwlettend in het oog en indien er ontwikkelingen zijn in de markt, maken wij deze bij de verzekeraar kenbaar, waardoor u er optimaal profijt van heeft.

Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om uw verzekeringen zonder provisie in te kopen, waarna wij een abonnement opstellen waarin wij de afgesproken diensten beschrijven tegen een vaste vergoeding of op fee basis.

Uiteraard bemiddelen wij ook op het gebied van levensverzekeringen. Hierbij maken wij eerst een inkomensplanning met u, zodat u een bewuste keuze maakt en ook weet hoe uw financiële situatie is in geval van pensioen (of eerder stoppen met werken), arbeidsongeschiktheid of overlijden. Ook deze diensten bieden wij aan op basis van provisie, vaste vergoeding of op fee basis.

Bezoek onze site: www.buckassurantieenadvies.nl