Herito Telecom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Ons

Herito richt zich voornamelijk op MKB bedrijven die geen eigen ICT / telecom afdeling hebben. En die een aanspreekpunt zoeken die hen helpt met het inrichten en/of beheren van de zakelijke communicatie. U kunt ons vergelijken met uw (assurantiën) tussenpersoon. Wij weten alles over Internetbellen-en-diensten, en nemen u dat gedeelte graag uit handen.

Ons aanbod is afgestemd op het MKB, en op de tijd van nu. Wij bieden naast VoIP telefonie ook werkplekken of andere diensten vanuit de cloud aan. Met deze oplossingen heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen informatie. Maar kunt u bijvoorbeeld ook slimmer werken.

Één aanspreekpunt

Wij begrijpen dat u het liefst een aanspreekpunt en een factuur wilt voor al uw afgenomen diensten. En dat u liever niet aan een duur contact van drie of vijf jaar wilt vastzitten. Wat wij ook begrijpen is dat u een goede prijs-kwaliteit verhouding wilt. Daarom werken wij met oplossingen van Routit en KPN. Zij bieden de hoogste kwaliteit VoIP en internetoplossingen.

De kroon in ons logo staat voor onze (Koninklijke) service. Bij herito behandelen we onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. En dat betekent dat we toegankelijk zijn, met u meedenken en alles in het werk stellen om u goed te helpen. Gebeurd er toch onverhoopt iets, dan zijn we snel op locatie om u te helpen.

Bekijk hier onze website.