Logopedie Cornelussen

 

Binnen onze logopediepraktijk bieden wij hulp aan zowel volwassenen als kinderen, wanneer zij problemen ondervinden op het gebied van stem, spraak, taal, lezen en spellen, gehoor en slikken. Wij vinden dat het probleem van u of uw kind maximale aandacht verdient in een voor u prettige omgeving, waarop zowel onze praktijk alsook onze expertises dan ook ingericht zijn.

Wij zijn allen opgeleid als allround logopedisten, maar hebben ons door na- en bijscholing verder gespecialiseerd. Een multidisciplinaire aanpak evenals samenwerking zijn daarnaast belangrijke kernwaardes voor ons en dus ook binnen de praktijk. Ons team van logopedisten onderscheidt zich vanwege een bevlogen, menselijke manier van werken. Geen enkel mens is hetzelfde, waardoor ook geen behandeling binnen onze praktijk precies hetzelfde zal zijn.

Door onze expertises te bundelen zijn wij dagelijks gefocust op het inspireren en ontwikkelen van onze cliƫnten, op een verantwoordelijke, maar ook plezierige manier, afgestemd op de persoon en klacht(en) in kwestie. Wij hopen zo bij te dragen aan het verbeteren van de communicatieve vaardigheden van onze cliƫnten, waardoor hun individuele ontwikkelingskansen kunnen vergroten.

Bekijk hier onze website.