Profile

Profile Car & Tyreservice is een Benelux geörienteerde organisatie, gespecialiseerd op het gebied van APK keuringen, auto-onderhoud en banden, zowel voor de particuliere als zakelijke markt.
Ook de meest vooraanstaande leasemaatschappijen van Nederland maken van de diensten van Profile Car & Tyreservice gebruik, aangaande auto-onderhoud, reparaties en zomer- winterbanden.

Alles voor banden
Profile Car & Tyreservice is gefocust op veiligheid, comfort en kilometerrendement, in zowel zomer- als winterbanden. In woord en daad benadrukt Profile het belang van goede bandenspanning, uitlijning, balans en profiel. Onze Profile Car & Tyreservice vestiging beschikt verder over een ruim bandenmagazijn. Hier slaan we de zomer- of winterbanden veilig en professioneel op, waarbij onder andere ‘doorliggen’ en schade worden voorkomen.

Onderhoud volgens het boekje
Regelmatig en preventief onderhoud is cruciaal voor het behoud van iedere auto. Hiermee wordt de veiligheid vergroot, de kans op pech onderweg kleiner en het leidt tot een besparing op reparatie- en onderhoudskosten. Profile Car & Tyreservice onderhoudt zowel nieuwe als oudere auto’s van ieder merk en type. Alle werkzaamheden worden verricht aan de hand van de originele fabrieksspecificaties. De Profile organisatie werkt uitsluitend met hooggekwalificeerde specialisten. U kunt gebruik maken van onze haal –en brengservice of leenauto. Indien uw voertuig bij ons in onderhoud is, kunt u kosteloos gebruik maken van onze 24 uur pechdienst, de Profile Rijgarantie.

Maar ook voor het kleine werk
Ook voor de kleine zaken als het vervangen van een accu, lampjes of het bijvullen van de olie of ruitensproeiervloeistof is Profile Car & Tyreservice de beste keuze. De ruime openingstijden van de werkplaats bieden u  hierin maximale flexibiliteit.

U bent van harte welkom bij onze vestiging. De koffie staat altijd klaar!

klik hier voor onze website