WRKD

Wij verbinden ondernemers en particulieren met accountants- en administratiekantoor. Zoekende klanten kunnen bij ons een aanvraag indienen en wij brengen hun gratis en vrijblijvend in contact met drie kantoren die goed aansluiten op hun wensen en behoeften voor het uitbrengen van een offerte. Meer info: wrkd.nl

 

Hoe wij accountants, ondernemers en particulieren dichter bij elkaar brengen

De eerste plannen om WKRD op te richten ontstonden begin 2018. Klanten krijgen digitaal steeds meer inzicht in de accountancy branche. Een keuze maken enkel op basis van prijs blijft echter lastig omdat men vaak niet de achtergrond van het bedrijf kent. Dit is ook de reden dat wij een platform ontwikkeld hebben waar wij graag onze kennis willen delen om zodoende onze klanten de meest geschikte specialisten aan te kunnen bieden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend platform op het gebied van accountancy in Nederland.

Ons doel is om het particulieren en ondernemers gemakkelijker te maken in hun zoektocht naar een duurzame relatie met een financieel specialist. Door de wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen kunnen wij onze expertise gebruiken om de klant aan de meest geschikte financiƫle specialisten te koppelen. Door het grote netwerk van accountants en administratiekantoren door heel Nederland kunnen wij onze klanten ontzien en ondersteunen bij de zoektocht naar een geschikte partner. Hiermee hopen wij een transparante markt te creƫren waar iedereen baat bij heeft!

Tussen de Limburgse heuvels

Vanuit het prachtige heuvelland verbinden wij dagelijks tientallen klanten met geschikte accountants en boekhouders. WRKD bestaat uit een team van jonge gemotiveerde mensen die ervaring hebben op het gebied van accountancy, marketing en IT.