Pro-Cup – 23 juni 2019

Op deze zonovergoten zondag namen 54 spelers het op tegen onze Pro’s Iain Forrester en Johan Eerdmans.
Hoewel de Pro’s er iets anders over dachten, bleek het voor veel teams een pittige klus (weliswaar met handicapverrekening) om beter te spelen dan de 69 slagen die Iain en Johan voor de 18 holes nodig hadden (één bogey en vier birdies).
De allerlaatste flight bleek het team te bevatten dat er met de winst vandoor zou gaan. Jasmijn en Wouter Villhaber kwamen een score van + 2 én de laagste gezamenlijke playing handicap (12) als de beste spelers, en daarmee dus ook beter dan Iain en Johan , van de baan.
Met dezelfde score, maar met een hogere gezamenlijke playing handicap (53) werden Reiner Bey en Fritz Roetting tweede. Judith Ploemen en Stephen Theunissen waren met een score + 1 en gezamenlijke playing handicap 14, derde.
De Longest drive bij de heren was ook voor Wouter Villhaber. Met een afstand van 305 m had hij absoluut de verste slag. Bij de dames was Jacky Driessen degene met de verste slag.
Deze keer waren er twee Neary’s. Op hole 8 viel Wouter Villhaber opnieuw in de prijzen. Op hole 18 ging de eer naar Tim Henssen
De winnaars van de Pro-Cup 2019:
Sponsor: Pro’s Hoenshuis
Spelvorm: 4-BBB Matchplay tegen Par van de Pro’s
Namen
+/-
team Hcp
1e prijs: Jasmijn Villhaber Wouter Villhaber
+ 2
12
2e prijs: Reiner Bey Fritz Roetting
+ 2
53
3e prijs: Judith Ploemen Stephen Theunissen
+ 1
14
4e Eerv Yorian Volders Benedikt Grotenrath
5e Eerv. Albert Vijghen Tom van der Hoff
Longest, hole 4 Dames Heren
Jacky Driessen Wouter Villhaber
Neary  Dames Heren
Wouter Villhaber (hole 8), Tim Henssen (hole18)